Gevormde behuizing Stroomonderbreker accessoires Functies

- Apr 28, 2018-

Gevormde behuizing stroomonderbrekers hebben vele soorten hulpaccessoires. Meestal zijn de shunt-release en de onderspanningsafgifte het meest gebruikt. Deze twee zijn externe accessoires die moeten worden geïnstalleerd in de gegoten stroomonderbreker. Gevormde behuizing stroomonderbrekers Het komt met vertraagde struikelen en onmiddellijk struikelen.

De functie van shunt-ontgrendeling: deze kan op afstand de brekeropening besturen.

Functie onderspanningsafgifte: wanneer de spanning lager is dan 70% -35% van de nominale spanning, zal de uitschakeleenheid de stroomonderbreker openen. Er zijn veel soorten hulpaccessoires voor de gegoten stroomonderbreker. Meestal is de afzonderlijke excitatie de meest gebruikte. Uitgangen, onderspanningsafschakelspanning, deze twee zijn externe accessoires, moeten worden geïnstalleerd in de gegoten stroomonderbreker, zelfsluitende circuitonderbreker zelf met vertraagde uitschakeling en onmiddellijke uitschakelfunctie.

De functie van shunt-ontgrendeling: deze kan op afstand de brekeropening besturen.

Functie onderspanningsafgifte: wanneer de spanning lager is dan 70% -35% van de nominale spanning, zal de uitschakelingseenheid de onderbreker openen.