SH201 Miniatuur stroomonderbreker

Een assortiment dat is ontworpen om efficiëntie en bescherming te garanderen
SH200-interruptor voldoet aan de IEC / EN 60898- en IEC / EN 60947-2-normen, waardoor het gebruik voor huishoudelijke, industriële en commerciële toepassingen van kortsluiting en overbelasting mogelijk is:
● Typische breekvermogens: 3 / 4.5 / 6kA;
● Aangewezen als SH200T / SH200L / SH200;
● Schakel de positie van de contactpositie in rood / groen uit, wat een echte "CPI" betekent;
● Unieke, gepatenteerde dubbele aansluiting met capatieve schroeven en een grotere opening voor kabels tot maximaal 35 mm in het vierkant, fijner getest: IP20;

Productdetails

Definitie van thermische uitschakeleenheden 11.jpg

SH201 Miniatuur stroomonderbreker maakt gebruik van een elektromechanische uitschakeleenheid om de stroomonderbrekingscontacten te openen tijdens een overstroomgebeurtenis, de thermische uitschakeleenheid is temperatuurgevoelig en de magnetische uitschakeleenheid is stroomgevoelig, beide werken onafhankelijk en mechanisch met het mechanisme van de uitschakelautomaat om zijn contacten te openen .

Overbelastingsbeveiliging

Beveiliging tegen overbelasting is van toepassing op elke installatie, geleider of component die kan worden onderworpen aan zwakstroom maar langdurige overspanningen, wat gevaarlijk kan zijn omdat ze de levensduur van de elektrische installatie, de geleider en componenten verkorten en ongecontroleerd kan resulteren in brand.

De tijd die nodig is voor het bimetaal om te buigen en de uitschakelstroomonderbreker varieert omgekeerd met de stroom, hierdoor wordt de uitschakeltijd sneller naarmate de stroom groter wordt.

Kortsluitingsbeveiliging

De magnetische uitschakeleenheid beschermt tegen kortsluiting en bestaat uit een elektromagneet en een anker.

Onderdelen van een magnetische uitschakeleenheid

Wanneer er een kortsluiting is, gaat een grote stroomsterkte door de spoelen en creëert een magnetisch veld dat het beweegbare anker naar het vaste anker trekt, deze happeruitstoot wordt tegen het beweegbare contact gedrukt en de contacten zijn open. De opening van de stroomonderbrekingscontacten tijdens een kortsluiting is voltooid in 0,5 miliseconden.

Garantie

We gaan uit van garantie in overeenstemming met standaard verkoop- en leveringsvoorwaarden, klachten dienen binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk te worden ingediend.

Onderzoek