Verschil tussen kleine stroomonderbreker en gegoten stroomonderbreker

- Apr 22, 2018-

1. Gegoten behuizing stroomonderbrekers kunnen worden aangesloten op dikkere draden, zoals 35 vierkante meter of meer, en miniatuur stroomonderbrekers zijn alleen geschikt voor draden minder dan 10 vierkante meter.

2, het einde van de gegoten kast stroomonderbreker is verbonden met een moer, gemakkelijk te comprimeren, goed contact, kleine stroomonderbreker maakt gebruik van een kleinere compressie-aansluiting, en kan alleen worden aangescherpt met een schroevendraaier, het koppel is niet genoeg, niet gemakkelijk om compact, het contact is niet erg goed.

3. Gevormde gevalstroomonderbrekers nemen overstroom huidige bescherming en kort: sluitenbescherming met twee reeksen beschermingsapparaten respectievelijk. De actiewaarde voor overstroombeveiliging kan handmatig worden aangepast. De miniatuurstroomonderbrekers delen een apparaat voor overstroom en kortsluiting, en de stroom is niet instelbaar.

4. Gegoten zaak stroomonderbrekers hebben een grote afstand tussen hen en boog blusafdekkingen. Ze hebben een sterk vlamboogdovend vermogen, zijn bestand tegen grotere kortsluitstromen en hebben minder kans op fase-tot-fase kortsluitingen en hebben een lange levensduur.

5. De gevoeligheid van miniatuurstroomonderbrekers is hoger dan die van gegoten stroomonderbrekers.