Contactor Basiskennis

- Apr 16, 2018-

De contactor is verdeeld in een AC-schakelaar (spanning AC) en DC-schakelaar (spanning DC), die wordt toegepast op vermogen, stroomverdeling en stroomverbruik. De contactgever verwijst in het algemeen naar het gebruik van spoelen om een magnetisch veld te genereren door stroom door industriële spoelen te laten stromen. De contacten zijn gesloten om de belasting van het apparaat te regelen.

In de elektrotechniek, omdat de AC- en DC-hoofdlussen snel kunnen worden uitgeschakeld en apparaten die vaak kunnen worden aangesloten op hogestroomgestuurde (tot 800 A) circuits vaak worden gebruikt als motoren voor besturingsdoeleinden, kunnen ze ook worden gebruikt om controle plantapparatuur. Elektrische lading, werkende moedermachine en diverse machtseenheden en andere machtsbelastingen, schakelaars kunnen niet alleen het circuit in-en uitschakelen, maar heeft ook een laagspannings-ontkoppelingsbescherming, schakelaarbesturing capaciteit, geschikt voor frequente bediening en afstandsbediening, is automatisch van de belangrijke componenten in het besturingssysteem.

De contactor wordt hoofdzakelijk gebruikt voor industriële controle, en de algemene belasting is grotendeels motorisch. Natuurlijk zijn er verwarmingstoestellen, schakelen met twee ingangen en andere gelegenheden. De contactor wordt uitgeschakeld door de spanning van de spoel te regelen. Volgens de verschillende structuur van boog het doven, kan het in vacuümschakelaar en gemeenschappelijke schakelaar worden verdeeld. Volgens verschillende stuurspanningen, kan het worden verdeeld in gelijkstroom-schakelaar en AC schakelaar. De belangrijkste accessoires zijn hulpcontacten.