Onze geschiedenis


image001(001).jpg

Teaton Electric Co., Ltd. werd opgericht in 2014 en is een high-tech onderneming inclusief onderzoek $ ontwikkeling, productie en verkoop van circuitbescherming, automatisering en motorbesturingen. Teaton is gelegen in Liushi Town, Wenzhou, de frontlinie van de hervorming en opening van China. Na meer dan 5 jaar ontwikkeling, is Teaton uitgegroeid tot een groepsbedrijf met een lichaam en twee vleugels dat Wenzhou het management hoofdkantoor is, Shanghai is het R & D-centrum en Anhui is de productiebasis. Het hoofdkwartier van Teaton heeft 1200 personeelsleden, 68000 m 2 fabrieksterrein. We hebben 30 mu industrieland in Xiangyang Industrial Zone in 2015 als ons nieuwe fabrieksterrein dat druk is gebouwd.


Onze fabriek


image003(001).jpg


Teaton Electric is een toonaangevende fabrikant in de elektrische industrie, met productie, wetenschappelijk onderzoek, transport, import en export, investeringen. We zijn een grote groep zonder regionaal beperkt, cross-industrieel in China. Teaton Electric bezit 12 aandelenholdings in Shanghai, Hunan, Zhejiang, Verenigde Arabische Emiraten en meer dan 300 medewerkende bedrijven.


Ons product


image005(001).jpg


Teaton Electric is gespecialiseerd in de productie en export van circuitbeveiliging, zoals miniatuurstroomonderbrekers, reststroomapparaten, aardlekschakelaars met overbelastingsbeveiliging, gegoten stroomonderbreker, automatisering en motorbesturing zoals magnetische magneetschakelaars, overbelastingsrelais enz. Met laag voltage.


Product applicatie

Stroomonderbrekers worden gebruikt om circuits te beschermen tegen kortsluiting en overbelasting in residentiële en commerciële gebouwen, automatisering en motorbesturing worden gebruikt om circuits op afstand in kasten te doorbreken.

image007_副本.jpg

Ons certificaat

Teaton Electric beschouwt de kwaliteit van producten als leven. We hebben ISO9001: 2000 Quality Management System, Measurement Detection System, Standardization System Certification en "CCC" doorstaan voor alle producten op de markt. We hebben ook ROHS, CE, CB, SIMKO, KEMA etc. internationale certificeringen doorstaan. Een aantal nieuwe onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten: intelligente apparaten komen op de markt.

image009(001).jpg

Productiemateriaal

Teaton Electric heeft een complete en automatische uitrusting gebouwd, van productie, testen, afdrukken tot verpakking.

image011_副本.jpg

Productmarkt

Onze producten worden verkocht aan meer dan 20 landen en gebieden, waaronder Oost-Europa, West-Europa, Korea, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en West-Afrika. Sinds 2014 hebben we een nauwe samenwerking tussen productie en technologie tot stand gebracht met twee World Fortune 500-ondernemingen - hoog- en laagspanning elektrische ondernemingen van Korea, Hyundai Heavy Industries en US GE. We hebben 16 landen merkagenten gevestigd in Noorwegen, Zweden, Finland, Nederland, Libanon, Egypte, Iran, Nigeria, Cameron, Ethiopië, Irak, Syrië, Dubai en Vietnam, dus hebben we de internationale markt volledig uitgebreid.

Onze service

U hoeft zich nergens zorgen over te maken vanwege onze vakkundige werknemers, superbeheer, goede grondstoffen, professionele technici tijdens de productie- en serviceperiode.

image013_副本.jpg